ERGO life invest

ERGO life invest

 

 

Va oferim o modalitate flexibila de protectie si investitie, cu plata primelor de asigurare unica sau esalonata si un inalt nivel de profitabilitate.

Aceasta oferta se adreseaza clientilor Unicredit Bank*

Produsul este proiectat pentru a oferi Dumneavoastra si familiei Dumneavoastra o baza solida pentru viitor, fie pentru a pastra un standard de viata ridicat la pensie, fie si numai ca investitie pentru cresterea veniturilor, in combinatie cu acoperirea oferita de o polita de asigurare de viata.

Asigurarea de viata este croita special pentru a se adapta situatiei tale individuale.

  • Asigurare de deces din orice cauza. In cazul producerii evenimentului asigurat, Beneficiarul va primi cea mai mare suma dintre Suma Asigurata sau Suma Acumulata in Fond.
  • Asigurare de deces din accident (optional).
  • Asigurare de invaliditate din accident (optional).

Fiecare are necesitati diferite in ceea ce priveste investitiile si o anumita inclinatie catre risc. De aceea, fiecare are nevoie de o abordare individuala. Am pregatit astfel, strategii diferite care sa se potriveasca nevoilor Dvs.: una moderata, una echilibrata si una dinamica. Mai mult, aveti oricand posibilitatea de a schimba profilul investitional in functie de randamente.

Moderata: fondul investeste o parte importanta din activele sale in titluri de stat si obligatiuni. Acest profil corespunde clientilor care prefera o anumita stabilitate si apreciaza siguranta investitiei.

Structura investitiei: 30% actiuni si 70% instrumente cu venit fix

Echilibrata: obiectivul fondului este de a obtine o crestere constanta cu cat mai putine fluctuatii. Scopul principal este realizarea unui echilibru intre stabilitatea si profitabilitatea.

Valori ERGO Life Invest

Descarca evolutia lunara a unitatilor de fond ERGO Lifeinvest aici.
 

 

*Momentan acest produs a fost retras din portofoliul companiei.