ERGO Portfolio Life Invest

ERGO Portfolio Life Invest

 

 

Portfolio Life Invest ofera oportunitatea de crea si gestiona valoare adaugata, beneficiind de servicii profesionale de administrare a activelor.

Aceasta oferta se adreseaza clientilor Unicredit Bank*.

Portfolio Life Invest se adapteaza obiectivelor individuale de investitii ale clientilor precum si profilului lor de risc, care se potrivesc cu oportunitatile pietei globale.

Strategia de investitii a Portfolio Life Invest se bazeaza pe evaluari aprofundate ale pietei efectuate de catre echipa de experti de la Bank Austria Private Banking, cât si pe abordarea aleasa de clienti pentru investitii.

Managerii de active sunt in pozitia de a reactiona imediat, intr-o maniera flexibila si proactiva la conditiile schimbatoare de pe piata. Portofoliul clientilor va fi adaptat in permanenta la conditiile actuale de piata in contextul profilului de risc declarant.

  • Asigurare de deces din orice cauză. Protecția prin asigurare în cazul decesului persoanei asigurate este minimum 105% din prima unică de asigurare netă.
  • Asigurare de deces din accident (opţional).
  • Asigurare de invaliditate din accident (opţional).

 

Clienții pot accesa trei programe de investiţii diferite din cadrul unor clase de riscuri diferite: Conservator, Balansat și Dinamic.
Toate cele trei programe de investiții vizează plasarea primelor de asigurare în fonduri mutuale recunoscute internațional, selectate de UniCredit.
Pe întreaga durată a poliței de asigurare, transferul unităților de investiții dintr-un program de investiții în altul este gratuită.

Portfoliu standard Piaţa monetară şi instrumente cu venit fix Piaţa de capital şi instrumente alternative
Conservator 65%-100% 0%-35%
Balansat 40%-100% 0%-60%
Dinamic 20%-100% 0%-80%

Valori ERGO Portfolio Life Invest

Descarca prezentarea si evolutia unitatilor de fond ERGO Portfolio Life Invest

Prezentarea si evolutia unitatilor de fond poate fi descarcata aici.

Datele statistice si actuariale care au stat la baza calculului primelor de asigurare si a beneficiilor sunt datele demografice referitoare la mortalitatea si morbiditatea populatiei Romaniei furnizate de Institutul National de Statistica.

 

 

*Momentan acest produs a fost retras din portofoliul companiei.