Ambasadorul clientului

A asigura inseamna a intelege. Noi am inteles si astfel interesele clientilor sunt prioritare pentru noi. De aceea am creat institutia Ambasadorului care actionează in interesul clientilor ERGO.

Scopul nostru: Corectitudine

Ce este corect si ce nu este? Intrebare la care deseori clientul poate raspunde diferit fata de raspunsul nostru. Impresia ca a fost tratat nedrept este una dintre cele mai frecvente motivatii ale insatisfactiei clientului fata de asigurator.

Simti ca ai fost tratat incorect? Ambasadorul clientului la ERGO te va ajuta sa clarifici si să rezolvi situaţia care te nemultumeste. Scopul Ambasadorului este solutionarea corectă a aspectelor semnalate.

Vom trata cu profesionalism si corectitudine orice solicitare a clientului si va vom transmite un raspuns în scris în termen de 30 de zile, conform prevederilor Normei ASF nr. 24/2014.

Orice nemultumire a dumneavoastra dorim sa o solutionam pe cale amiabila. Pentru aceasta este important să ne contactati in scris si sa  ne faceţi cunoscute pretentiile dumneavoastra.

In acest sens, solicitarea pe care ne-o înaintati in scris trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date: nume/prenume, adresa de e-mail sau adresa de corespondenta, numar de telefon. In lipsa acestor date vom fi în imposibilitatea de a va trimite un raspuns, iar solicitarea dumneavoastra va fi clasata. Solicitarile primite telefonic nu se  inregistreaza.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea solutionarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le aduceti la cunostinta.

Procedura de soluționare a petitiilor poate fi consultata aici.

Cum poti contacta Ambasadorul clientului?

Email: petitii@ergo.ro;

ERGO Asigurari de Viata SA - Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 1A, cladirea A, unitatea 4B, etaj 4, sector 1
13681 București

ERGO Asigurari SA - Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 1A, cladirea A, unitatea 4B, etaj 4, sector 1
13681 București

Email: daune@ergo.ro

Tel +40 31 224 86 00